Nyhed

Hvem er valgt til titlen ”Naturens Kandidat”

Det har ikke været nemt at udpege ”Naturens Kandidat”, idet det et er marginaler, som skiller de enkelte kandidater.
DN Bestyrelse er kommet frem til at udpege Kirsten Jensen Fra Socialdemokratiet til Naturens kandidat, idet hendes svar er relevante, velbegrundede og uddybende.
Kirsten Jensen ønsker ikke selv at modtage det udlovede gavekort til Mangholm økologiske gårdbutik, så derfor har vi valgt at støtte Mere Urørt Skov i Danmark gennem et skovcertifikat- Frejlev skov på Lolland.
STORT TILLYKKE TIL KIRSTEN JENSEN
Særligt interessante bemærkninger.
Peter Ingeman fra det Konservative Folkeparti ser gerne, at der sammen med erhvervsorganisationerne skabes et klima for virksomheder, der er med til at fremme den grønne udvikling, ikke kun inden for energiproduktion og energireduktion, men også upcycling og recycling.
Lars Elbrandt fra Socialistisk Folkeparti ønsker en ambitiøs plan for biodiversiteten, så man sikrer levesteder for de rødlistede arter og vores trængte flora. Lars mener også, at der som minimum skal udpeges ny natur, svarende til den jord, der er taget til byggeri, udviklings – områder, vejanlæg og veje. Desuden skal lavbundsjorde og uopdyrket landbrugsjord inddrages som kommende naturområder.
Bjarne Holm fra Frihedslisten mener, at Kommunen kan sikre mere natur og øge biodiversitet ved at standse væksten og holde op med at bygge grimme bygninger.
Relaterede nyheder